Leden

Anton Paar logo

Anton Paar ontwikkelt, produceert en verdeelt heel nauwkeurige laboratorium instrumenten en process meetsystemen, en voorziet op maat gemaakte automatisatie en robotica oplossingen. Het is de wereldleider in densiteitsmetingen, concentratie en CO2 en op het gebied van reologie. Anton Paar Benelux maakt een deel uit van Anton Paar GmbH dat in het bezit is van de Santner Foundation. Anton Paar is actief in meer dan 110 landen wat garant staat voor een snelle ondersteuning naar onze klanten toe.

Introductiefilm

Cartim Print belooft en biedt een uitstekende kwaliteit en stipte leveringstermijnen. Dankzij onze zero bullshit-aanpak en -communicatie is Cartim Print al jaren een vertrouwde en betrouwbare onderaannemer voor de grafische sector. Dit met een kleine en kostenbesparende structuur. Maar ook met daadkracht, vertrouwen, passie en de juiste dosis humor. Precies zo kan Cartim Print uw vellenoffsetwerk in vertrouwen en op de meest rendabele wijze produceren. U verkoopt de productie dan zelf door, en maakt veelal meer winst dan wanneer u zelf zou produceren.

Datacolor, wereldwijde marktleider in kleurmanagement, biedt systemen aan voor het formuleren, controleren en beheren van kleuren. Haar innovatieve software & hardware garanderen de juiste kleur voor materialen, producten en afbeeldingen. ’s Werelds meest toonaangevende merken, fabrikanten en creatieve professionals rekenen al meer dan 45 jaar op Datacolor’s betrouwbare producten om correcte kleuren te bereiken. Ons bedrijf voorziet verkoop, productondersteuning en dienstenverlening in meer dan 100 landen, verspreid over Europa, Amerika en Azië en is voornamelijk actief in de textiel-, plastic- en verfindustrie, de automobielsector en de fotografie- en designwereld. Meer informatie vindt u op de website www.datacolor.com

Bedrijvencentrum De Punt biedt kantoren, loodsen, ateliers, opslagruimte, vergaderzalen en een eventruimte aan in een dynamische en bedrijfsvriendelijke omgeving. We beschikken over een degelijke ICT infrastructuur en bieden uitgebreide faciliteiten en kwalitatieve diensten aan.Als bedrijvencentrum richten wij ons op ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar iets meer dan bakstenen alleen. Als zelfstandige onderneming focus je liever op jouw kerntaken. Bij De Punt geniet je volop ondersteuning. Wil je meer weten over kantoren, vergaderzalen en loodsen in Gent? Neem dan vrijblijvend contact op via 09 27 27 900, meer info vind je op www.depunt.be .

Evelyn Moreels Logo

Binnen- en buitenschilderwerken, decoratieve verftechnieken, behangwerken.

Evelyn Moreels en haar team zijn specialisten in interieur- en kleuradvies, exclusieve raamdecoratie en stoffering, carpetten, los meubilair en maatwerk.

Totaalprojecten voor residentiële woningen, appartementen, kantoren of andere projecten.

Goossaert Label Sign Safety verhoogt de veiligheid en efficiëntie in jouw bedrijf of onderneming. Sinds 1935 bieden we jou totaaloplossingen aan in drie domeinen:
Identificatie van goederen, componenten, installaties, leidingen, stocklocaties of processen.
Signalisatie van gevaren, informatieve signalisatie, Led projectie & wayfinding.
Veiligheidsoplossingen voor elk aspect in je bedrijf zoals lockout-tagout, interactieve borden en autonome anti-aanrijding oplossingen.
Dit met als doel: jou volledig ontzorgen en de veiligheid en efficiëntie in jouw bedrijf verhogen. Zo bespaar jij geld en tijd dat je kan investeren in de core business van je bedrijf.


Gymna logo

Gymna België is een ‘totaal-aanbieder’ van gespecialiseerde materialen en diensten voor kinesisten, ziekenhuizen, manueel therapeuten, osteopaten, revalidatiecentra, rusthuizen …
In het Gymna filiaal van Gentbrugge vindt u een moderne showroom,  met  shop voor afhaling  alle mogelijke producten en artikelen,  een technische dienst en een opleidingscentrum.
Welk materiaal vindt u daar? Massagetafels, onderzoektafels , apparatuur voor pijndemping, spierstimulatie, shockwave, koude- en warmtebehandelingen. ‘Hometrainers’ met of zonder elektrische motor, waterroeiers,  loopbanden,  toestellen voor de ‘rugschool’…
Oefenmatten, zitballen en zitkussens, massageproducten, gewichten … voor de medische professional én voor zijn patiënten.
We zijn alle werkdagen geopend van 09:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 17:00. Op vrijdag sluiten we om 16:00.

Ba*Ba Kidswear is een belgisch kindermerk voor baby’s tot kinderen van 14jaar. We bestaan al sedert 2010. Design in België – productie binnen Europa. Ons merk wordt verdeeld over zo’n 140 retailers verspreid over Europa en verder.
We zijn een groothandel maar er kan ook rechtstreeks worden aangekocht via onze webshop – afhaling mogelijk.
Altijd welkom ter kennismaking.

Matrix Liften uit het Oost-Vlaamse Gentbrugge installeert al vele jaren goederenliften en personenliften in heel Vlaanderen. Voor ieder gebouw zoeken wij –samen met de klant- de passende oplossing. Wij installeren liften van meerdere fabrikanten. Ook trapliften en platformliften. Wanneer u kiest voor Matrix liften, willen wij u als tevreden klant op alle gebied, gaande van de materiaalkeuze, onze prijs, onze deskundige plaatsing, ons personeel, ons advies, tot onze service na verkoop.

METRA ‘helpt helpen’: wij zorgen voor ergonomische oplossingen die het werk verlichten in de zorgsector, het comfort en de zelfredzaamheid van minder mobiele personen verhogen, veiligheid en bescherming bieden aan zorgbehoevende mensen en de toegankelijkheid van privéwoningen en (openbare) gebouwen verbeteren. Daarnaast bieden wij ook een hoogkwalitatief gamma aan van producten voor medische fixatie en pijnverlichting.

Bakkerij Aernoudt

Ons verhaal…

Neem 80 jaar ervaring. Voeg er enkel de beste basisingrediënten aan toe. Verwerk die elke nacht met een flinke portie bakpassie. Werk af met vakmanschap en serveer met de glimlach. Dit is al vele jaren het succesrecept van Bakkerij Aernoudt.

In de winkel vertalen we het in een gevarieerd assortiment vol homemade producten. Van brood, pistolets en ontbijtkoeken tot patisserie, (personaliseerbare) taarten en belegde broodjes. Dagvers, smakelijk én ambachtelijk.

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar deallerbeste kwaliteit en tevreden klanten. Samen met een persoonlijke aanpakvinden we dat een evidentie. Daarom zoeken we ook continu hoe we nog een stapverder kunnen gaan.
Die innovatie vind je terug in ons ambachtelijke assortiment, maar ook in de manier waarop we ons als bakkerij presenteren. We zien bijvoorbeeld brood in het creëren van een echte beleving in al onze vestigingen.

Aangemoedigd door een voortdurende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor de innoverende kennistechniek is in 1981 een organisatie met boekhoudspecialisten ontstaan onder de naam REFIBO. Onze firma vestigde zich in Gent, Deinze en Knokke-Heist, waar er passioneel werd gewerkt vanuit een uitgekiende strategie. REFIBO is het kwaliteitslabel dat u op een hoog kennisniveau REcht, FIscaliteit en BOekhouding garandeert.  
REFIBO draagt bij aan de extra toegevoegde financiële en niet financiële waarde van uw organisatie. Goed advies betaalt zich snel terug. Fiscaal-juridisch advies gebaseerd op een grondige kennis van uw bedrijf gecombineerd met onze boekhoudkundige, financiële, sociaalrechtelijke, arbeidsorganisatorische expertise doet dat nog sneller.

Trevi is een Belgische vennootschap opgericht in 1992 die beschikt over een multidisciplinair team van meer dan 150 werknemers waaronder milieuadviseurs, procesdeskundigen, programmeurs en installateurs. Deze diversiteit biedt de klant het voordeel dat hij met één partner alle milieuproblemen kan oplossen van A tot Z en dit zowel in de domeinen water, lucht, bodem en energie. Trevi heeft een omzet van bijna 50 miljoen euro en realiseert wereldwijd projecten en studieopdrachten. Trevi heeft 3 patenten op zijn naam, 2 in verband met mestverwerking en 1 samen met BiogasTec nv over vergisting gecombineerd met digestaatverwerking.

Ubbink maakt deel uit van het beursgenoteerde Centrotec AG (www.centrotec.de). Wij verkopen ventilatie-, rookgasafvoer systemen en bouwproducten. De ontwikkeling en productie gebeurt voornamelijk in Nederland (Doesburg) en Duitsland (Brilon). De systemen worden verkocht in heel Europa. In België opereert Ubbink sinds 1969. Door voortdurende vernieuwing en investering in toekomstgerichte oplossingen werd een belangrijk marktaandeel verworven.

Ateljee is een maatwerkbedrijf. Heel wat mensen geraken moeilijk aan een job omdat ze kortgeschoold en/of langdurig werkloos zijn en te kampen hebben met een psychosociale problematiek. Ateljee stelt 450 mensen tewerk met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.
Dankzij een brede waaier aan projecten kunnen wij deze mensen werk geven in functie van hun talenten en interesses en kunnen wij werken aan hun verdere ontwikkeling waardoor sommigen een job vinden in het reguliere circuit. Projecten: sociale restaurants, fietsproject trans-fair, De Kringwinkels, Digipunten, bekerwasstraat …
Ateljee zal instaan voor de organisatie van een bedrijvencafetaria (meeneemaanbod) en in een tweede fase van een sociaal buurtrestaurant in De Punt.
www.ateljeevzw.be – info@ateljeevzw.be

PROFIL produceert en distribueert filtratieproducten voor industrie en HVAC. We bieden een volledig assortiment filters voor lucht-, vloeistof- en stofbestrijding. Met ons eigen merk PROFILAN® leveren we waarde aan klanten in de Benelux en voorzien we iedereen van schone lucht.
Via onze webshop AEROPURE worden luchtreinigers van IQAir verdeeld. Deze luchtreinigers behoren tot de meest efficiënte en professionele ter wereld en beschermen tegen fijn stof, pollen en virussen.
www.profilan.be en www.aeropure.be

District09 is dé ICT-partner van Stad Gent, die zorgt voor een stabiele, betrouwbare en veilige ICT-omgeving, waar zowel de Stad, haar inwoners, haar bezoekers, haar pendelaars, haar studenten en haar werknemers altijd op kunnen bouwen.
Met een hart van goud. Steeds klaar om te helpen. Trots op wat we doen, maar immer met ons beide voetjes op de grond. Omdat we altijd nog beter willen doen.
Zonder District09 geen Gentse feesten, geen (digitale) gemeenteraad, geen sportkampen, geen … Samen met Gent maken we van Gent de wijste stad ter wereld. Een echte technologiehoofdstad.

IVAGO staat voor ‘Intergemeentelijke Vereniging voor Afvalbeheer in Gent en Omstreken’. We zorgen voor de selectieve inzameling van het huisvuil van de 281.000 inwoners van Gent en Destelbergen, en voeren we een toekomstgericht afvalbeleid.
Op onze zes recyclageparken ontvangen we elk jaar 300.000 bezoekers en kan je tot meer dan 40 verschillende afvalsoorten aanbieden. Ook houden we de stad proper en levert de cel Bedrijfsafval maatwerk en service aan ruim 4.000 bedrijfsklanten. Al het ingezamelde afval voeren we af naar externe partners. Maar in onze afvalenergiecentrale verwerken we zelf restafval tot energie en warmte.

Retec is specialist bij het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in een industriële omgeving. Dankzij de technische vakkennis van het Retec team vindt u bij ons de oplossing voor uw applicatie.Leden zonder extra vermelding:
Air Compact Belgium
E-advies
Karel Ghijs
Murprotec
PPG Coating Belgium
Velmar
Aecom Belgium

Crv Service BVBA Is een ervaren en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in onderhoud en herstelling van Sanitaire-en verwarmingsinstallaties. Alsook plaatsen van nieuwe ketels van huishoudelijk tot grote vermogens in appartementsblokken of industriële toepassingen. Door onze jarenlange ervaring in de sector en onze doorgedreven stock van materialen ,machines en wisselstukken zijn we de gedoodverfde partner om op te rekenen bij elke herstelling ,dit 24/7. Wij geven tevens een 12/24 u garantie aan onze vaste klanten. Door onze jarenlange samenwerking met allerhande Syndici, vastgoedkantoren, patrimoniumbeheerders, zijn wij een autoriteit geworden op vlak van spoed en last minute interventies. Ons wagen-en machine park is dermate uitgerust dat we bijna elke spoedklus aankunnen, van herstelling/vervanging installaties tot droogmaken van kelders na overstroming of lekkage.